Skip to main content

FAQ

Wat is keuken wrappen?

Welke materialen worden gebruikt bij het wrappen van keukens?

Is keuken wrappen duurzaam?

Ja, keuken wrappen is vaak een duurzame en kosteneffectieve optie in vergelijking met het volledig vervangen van keukenkasten. Het minimaliseert afval en verlengt de levensduur van bestaande keukenoppervlakken.

Kan ik mijn keuken zelf wrappen?

Hoe lang gaat de keuken wrap mee?

Kan ik mijn getrapte keuken reinigen zoals normaal?

Zijn er beperkingen bij het wrappen van alle keukens?

Ja, de meeste keuken wraps kunnen worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen. Wij raden aan dat u de keuken met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje schoonmaakt. Wat wij ten strengste afraden is sterk af bijtende stoffen te gebruiken zoals, chloor of bleek dit kan schade maken aan de folie.

Wat is het verschil tussen keuken wrappen en schilderen?

Keuken wrappen biedt een alternatief voor schilderen, waarbij de originele oppervlakken behouden blijven. Wrappen is vaak sneller en veroorzaakt minder overlast dan schilderen. + de kleurenalternatieven zijn bijna oneindig met 250+ verschilllende soorten kleuren en patronen!

Wat is mijn garantie?

Bij interieur wrapping geven wij 5 jaar garantie op aanbrengen van de folie, dit betekent dat als de folie ergens loslaat(waar wij niet van uitgaan, maar wat in de praktijk zou kunnen gebeuren) dan komen wij dit dezelfde week nog herstellen.

Wat voor soort interieur wrappen jullie allemaal?

Wij wrappen keukens, badkamers, kasten, tafels en vensterbanken Heeft u iets anders in gedachten kunt u het altijd vragen via: info@interieur-wrapping.nl